Formació de Mobile Marketing amb la Cambra de Comerç

95250-3

El Club de Marketing d’Andorra comença el seu programa de formacions amb la Cambra de Comerç amb un títol d’importància: Mobile Marketing.

Aquest workshop de 3 hores es portarà a terme el pròxim 14 de juny i serà dictat pel Dionís Guzman, director de la consultora especialitzada Wowbile i vocal de la Mobile Marketing Association per Espanya. En Dionis ha estat brand manager de Samsung i Asus i es formador i director del postgrau de Mobile Marketing de la Universitat de Barcelona.
Qui hagi estat a la primera edició del SIMA seguramente el recordareu ja que va tancar el simposi.

La formació es farà el pròxim 14 de juny i el preu especial pels socis i per les empreses dels socis és de només 60 € (per no socis serà de 90 €).

El programa, imprescindible per qualsevol empresa de bens o serveis amb activitat a internet, és el següent:

– INTRODUCCIÓ A LA MOBILITAT: penetració, dades i situació del mercat.
– LA SITUACIÓ DE LA MOBILITAT AVUI: per un seguit de factors Espanya s’ha convertit en un país referent en ús del mobil i amb un enorme potencial. Extrapolació del fenòmen a Andorra.
– APPS: el gran referent quan parlem de marketing mòbil! Cal fer-ne? Com es promocionen? Quines són les tecnologies disponibles? Com integrar-les en la nostra estratègia?
– PUBLICITAT MÒBIL: formats i tendències del que acabarà sense dubte sent el dispositiu publicitari per excelència.
– FUTUR: la nova moblitat contempla l’arribada de wearables de tota mena, realitat virtual i internet de les coses… Què són i quin ús tenen?

Finalment els assistents calculen el seu IMC, és a dir, l’Índex de Mobilitat Corporativa, tot comprovant un seguit de criteris corporatius:

1) web: és mobile friendly? responsive?,
2) newsletters: fem emailings? ens assegurem previament que siguin mobile friendly? ,
3) CRM: contemplem l’ús d’eines mobile per la gestió de la nostra base de dades de client? SMS?,
4) xarxes socials i mobilitat,

en funció de les respostes es determina un % que indica el nostre estat de “mobilitat corporatiu” i en fem una reflexió.

Per reservar la plaça (només hi ha 12) heu de clicar al botó blau i deixar les dades al formulari. Per més informació, truqueu a la Cambra de Comerç, al 80 92 94, o contacteu al club per email.

S’obre una nova etapa al Club. Us hi esperem!

Captura de pantalla 2016-04-06 a las 11.37.06